Snelle levering in NL & BE Veilig achteraf betalen 30 dagen bedenktijd Eigen voorraad

iDEAL

Op onze website kunt u betalen met iDEAL. Het is net als u gewend bent internetbankieren te gebruiken bij uw eigen bank. iDEAL wordt ondersteund door de volgende banken: ABN Amro, ING, Rabobank, SNS, Friesland Bank, Regio Bank, ASN, Triodos, Van Landschot en Knab. U wordt na het bestellen direct doorverwezen naar uw bank. Als begunstigde ziet u "Stichting Mollie Payments inzake Alam" staan. Mollie is het bedrijf die het betalingsverkeer voor ons verwerkt. Alam is het bedrijf waar Beddengoedcenter.nl onderdeel van is.

Bancontact/Mister Cash (België)

Betaal met Bancontact/Mister Cash, veilig en snel. Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor Belgische accounthouders. Vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met uw authentificatiemiddel. Afhankelijk van uw bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Creditcard (Mastercard / Visa / Maestro)

Wij accepteren ook creditcards van Visa, Mastercard en Maestro. Betaal veilig met uw creditcard. Uiteraard brengen wij geen extra kosten in rekening voor het betalen met een creditcard.

Achteraf betalen (Afterpay)

AfterPay voert voor Beddengoedcenter.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Vooruitbetaling per bank

Na het voltooien van uw bestelling, ontvangt u een email met de betaalinstructies. Zodra de betaling binnen is, gaan wij de bestelling verwerken. Verwerking van bankoverbeokingen kan tot 3 werkdagen duren.

Bitcoin

Na het voltooien van de besteling, wordt er een QR-code gegenereerd. Deze code scant u met uw persoonlijke Bitcoin wallet, waarna de betaling wordt voltooid.

SOFORT Banking